Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Centrale termice pe gaz Centrala termica ARISTON GENUS PREMIUM EVO SYSTEM 24FF in condensare de 24kW, numai incalzire
Poza Centrala termica ARISTON GENUS PREMIUM EVO SYSTEM 24FF in condensare de 24kW, numai incalzire. Poza 102

Centrala termica ARISTON GENUS PREMIUM EVO SYSTEM 24FF in condensare de 24kW, numai incalzire

Cod produs:   3300709
Producator:   Ariston
Pret vechi:   4.16500 lei cu TVA
Pret:   3.90900lei cu TVA
Discount:   6%
Punere in functiune GRATUITA

Nu confundati cu instalarea, punerea in functiune (PIF) reprezinta o serie de verificari si reglaje, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR A1 din 2002, care se fac la finalizarea executiei instalatiei. Acesta operatiune se face de catre centrele de asistenta tehnica si service, datele lor fiind pe certificatul de garantie.

Transport national

Livrarea produselor se face in toata tara, prin serviciile de curierat rapid FAN Courier si Urgent Curier.

Pentru BUCURESTI - ridicarea comenzii se face de la sediul nostru (Str. Bogdan Voda, nr. 12, Sect. 1)

Doriti montaj?

Oferim servicii profesionale in cea ce priveste lucrarile de instalatii termice, instalatii gaze si montaj centrale termice

Garantie 5 ani

Garantia comerciala are valabilitate numai cu prezentarea urmatoarelor documente: bonul fiscal | factura fiscala si certificatul de garantie. Valabilitatea garantiei consta in respectarea stricta a masurilor evidentiate in Manualul de utilizare sau in Instructiunile de utilizare (montaj, mediu de utilizare, mod de utilizare, manipulare, modul de intretinere si curatare). Produsul sa fie pastrat in conditii bune, fara defecte mecanice provocate (lovituri, zgarieturi, fisurari, sparturi etc).

Clasa energetica A

Există etichete diferite, în funcÈ›ie de tipul produsului È™i de funcÈ›iile garantate (pentru funcÈ›ia de încălzire È™i pentru producerea apei calde menajere; pentru produsele care asigură ambele funcÈ›ii, etichetele trebuie să indice ambele clasificări).
În plus față de clasa de eficiență energetică, etichetele furnizează È™i alte informaÈ›ii care pot fi utile utilizatorilor finali în alegerea celui mai eficient produs È™i cu cel mai mic impact asupra mediului (de exemplu, puterea È™i consumul energetic, diverse zone climatice, nivelul de zgomot etc.).

Este posibilă creÈ™terea eficienÈ›ei energetice a încălzirii sau a producerii de apă caldă menajeră prin conectarea diferitelor produse È™i accesorii într-un sistem. În acest caz, trebuie să existe o etichetă de sistem (de pachet) în completare, pe lângă eticheta specifică a produsului.

Cerere oferta servicii

Doriti ca un coleg de la vanzari sau din cadrul depatamentului tehnic sa va furnizeze mai multe informatii? Va rugam sa completati formularul de mai jos si va vom contacta cel mai tarziu a doua zi lucratoare.


Citeste mai mult
Contact:    Email: contact@clickinstal.ro
Produse complementare pentru Centrala termica ARISTON GENUS PREMIUM EVO SYSTEM 24FF in condensare de 24kW, numai incalzire
 
Descriere Centrala termica ARISTON GENUS PREMIUM EVO SYSTEM 24FF in condensare de 24kW, numai incalzire

Centrala termica ARISTON GENIUS PREMIUM EVO SYSTEM 24 FF, in condensare de 24 kW numai pentru incalzire;poate incalzi un spatiu de 160mp cu o inaltime de 2,5m.Pentu prepararea apei calde se poate racorda un boiler.


        Putere nominala max/min (incalzire centrala): 22.0/2.5 kw
        Putere nominala max/min ACM: 22/2.5 kW
        Putere termica max/min: 21.4/2.4 kW
        Randament la 30% din putere 107 %
        Eficienta energetica (Dir. CE/92/42) 4*
        Reglare temperatura 82/35  
        Presiune max. 3 bar
        Presiune min. 0.4 bar
        Vas de expansiune 8 l
        Presiune preincarcare 0.7 bar
        Tip de gaz GN sau GPL  
        Consum pompa: 46W (la viteza maxima)
        Consum electric 74 W
        Tensiune de alimentare 230/50 V/Hz
        Protectie electrica X5D IP
        Inaltime 770 mm
        Latime 400 mm
        Adancime 315 mm
        Greutate neta 32 kg

 
Download fisiere atasate pentru Centrala termica ARISTON GENUS PREMIUM EVO SYSTEM 24FF in condensare de 24kW, numai incalzire