Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Incalzire in pardoseala Incalzire electrica in pardoseala pentru parchet
Poza Incalzire electrica in pardoseala pentru parchet. Poza 1146

Incalzire electrica in pardoseala pentru parchet

Producator:   Thermoval
Cod: Pret:
1mp
354.00 lei
2mp
541.00 lei
3mp
813.00 lei
4mp
1011.00 lei
5mp
1285.00 lei
6mp
1348.00 lei
7mp
1517.00 lei
8mp
1713.00 lei
Transport national

Livrarea produselor se face in toata tara, prin serviciile de curierat rapid FAN Courier si Urgent Curier.

Pentru BUCURESTI - ridicarea comenzii se face de la sediul nostru (Str. Bogdan Voda, nr. 12, Sect. 1)

Doriti montaj?

Oferim servicii profesionale in cea ce priveste lucrarile de instalatii termice, instalatii gaze si montaj centrale termice

Garantie 10 ani

Garantia comerciala are valabilitate numai cu prezentarea urmatoarelor documente: bonul fiscal | factura fiscala si certificatul de garantie. Valabilitatea garantiei consta in respectarea stricta a masurilor evidentiate in Manualul de utilizare sau in Instructiunile de utilizare (montaj, mediu de utilizare, mod de utilizare, manipulare, modul de intretinere si curatare). Produsul sa fie pastrat in conditii bune, fara defecte mecanice provocate (lovituri, zgarieturi, fisurari, sparturi etc).

Cerere oferta servicii

Doriti ca un coleg de la vanzari sau din cadrul depatamentului tehnic sa va furnizeze mai multe informatii? Va rugam sa completati formularul de mai jos si va vom contacta cel mai tarziu a doua zi lucratoare.


Citeste mai mult
Contact:    Email: contact@clickinstal.ro
 
Descriere Incalzire electrica in pardoseala pentru parchet

Kit complet covor incalzire electrica sub pardoseala pt parchet

KIT-ul contine:
Covor incalzitor
Termostat TVT09
Senzor podea
Tub senzor podea
Tub gofrat
Doza perete
Cot
Instructiuni de folosire si montaj
Certificat de garantie
Rezistenta la 170W - 311 ohm

Cum functioneaza sistemul de incalzire Thermoval

Se fixeaza covorul de incalzire intr-un strat de 5-10 mm de adeziv de gresie/faianta (C9/C11), direct pe pardoseala de beton, chiar sub placile ceramice de gresie, in asa fel incat caldura sa se propage imediat in sus, prin podea si a aduce temperatura din incapere la nivelul dorit
Recomandam acest tip de incalzire directa in special in locuri precum: bai, bucatarii, holuri, etc. Cu ajutorul termostatul electric se controleaza nivelul de temperatura, el comunica permanent cu senzorului de podea instalat intre cablurile covorului de incalzire, sub suprafata pardoselii. Termostatul electric este cel care porneste si opreste functionarea covorului de incalzire electrica si regleaza temperatura acestuia.
Termostatul si senzorul lui pot fi influentate de alte surse de caldura, cum ar fi razele soarelui, becurile, semineele, etc.
Faptul ca termostatul le „simte” face ca sistemul sa se adapteze imediat la un alt consum de energie, mai redus. In aceasta fel, costurile aferente incalzirii se diminueaza.

Cum folosim sistemul

Asa cum am mentionat deja, tot ceea ce trebuie sa faca utilizatorul este sa potriveasca termostatul la nivelul de temperatura dorit. Aceasta temperatura poate fi usor diferita de tempeatura reala din incapere in fuctie de: izolatia casei, tipul ferestrelor, tipul materialului de finisaj al pardoselei s.a.m.d. Temperatura optima din incapere se ajusteaza dupa un timp, folosind reglajul +/- al termostatului.
Utilizatorul poate limita intervalul de temperatura dorit si, in cazul termostatelor programabile, poate limita durata de functionare a sistemlui de incalzire.
Pentru pardoselile noi nu vomregla niciodata temperatura la nivelul cel mai ridicat, ci vom incepe cu cca 25 grC si vom creste temperatura cu cate 5 grC in fiecare zi, pe durata a 72 ore, pana cand vom atinge temperatura de 35 grC. Acest proces este necesar pentru adaptarea pardoselei la sistemul de incalzire.
In cazul pardoselilor vechi putem sa incercamsa reglam temperatura la 35 grC si sa masuram timpul pana cand suprafata se incalzeste. Acest timp ar trebui sa fie de 30-60 minute.

De ce incalzire electrica de pardoseala?

Covoarele de incalzire pot fi folosite ca un sistem de incalzire de baza sau aditional unui alt sistem de incalzire, pentru a crea un confort termic superior.
Sunt mai multe motive pentru care incalzirea electrica de pardoseala devine din ce in ce mai raspandita:
Apartamentele si casele sunt in general bine izolate termic, ceea ce permite folosirea cu un randament inalt a unui astfel de sistem de incalzire
Energia electrica este o energie “verde”, nu exista poluare acolo unde este folosita si avem intotdeauna la dispozitie energie electrica suficienta

Beneficiile incalzirii electrice de pardoseala

Usor de instalat
- covorul electric se monteaza plan intr-un strat de adezivi, pe suprafata de beton a pardoselei. Procesul de instalare este rapid si simplu.

Confort superior-tot ceea ce trebuie sa faca utilizatorul este sa regleze temperatura pe care o doreste in camera cu ajutorul termostatului din incapere. Sistemul de incalzire prin pardoseala va permite sa aveti o temperatura egala in orice parte a incaperii in timp ce pardoseala are o temperaturerezonabila,nu foarte ridicata

Siguranta– covorul de incalzire Thermoval este prevazut cu impamantare. Suplimentar poate fi folosita si o protectie diferentiala

Costuri reduse-costurile de instalare sunt reduse. De asemenea, datorita reglarii precise a temperaturii din camera, consumul de
energie este redus substantial

Intretinere-nu exista probleme cu asa ceva!