Aparat aer conditionat pentru case si vile

O instalatie de climatizare pentru o casa este mai mult decat un aparat de aer conditionat. Putem sa oferim o temperatura constanta in toata casa si in acelasi timp sa aerisim locuinata cu aer proaspat adus de afara. Aceasta solutie aduce mult confort si economie de energie. Un aer proaspat, climatizat, aduce sanatate si pofta de viata, energie si buna dispozitie.

Solutia de climatizare

– este formata dintr-un aparat de aer conditionat tip duct, care poate fi montat int-un tavan fals, in podul casei, sau intr-o camera tehnica, grile si anemostate de diferite forme si marimi montate in camere si tubulaturi flexibile. Principiul de functionare este urmatorul: aerul din camere se extrage prin grile de ventilatie, se transporta catre aparat prin intermediul tubulaturii ascunse in tavan sau in grinzi false, este climatizat, adica este filtrat, dezumidificat (daca este cazul) racit sau incalzit(in functie de nevoie), amestecat cu aer proaspat adus de afara si introdus din nou in camere.
O instalatie de climatizare bine calculata, cu sectiuni ale tubulaturii si marimi ale grilelor precise, poate fi folosita tot timpul anului si la orice ora, din zi sau din noapte. Pentru ca nu face zgomot si nu simti curenti de aer, aceasta instalatie v-a mentine o temperatura constanta in casa si un aer placut si curat, putand dormi linistit cu instalatia pornita.
Ofertele de pret sunt personalizate, in functie de locul de montare a unitatii interioare si exterioare si a numarului de camere ce vor fi climatizate. Mai jos gasiti cateva oferte Basic, ce cuprind principalele echipamente necesare, in functie de suprafata spatiului de climtizat

Cerere ofera

Click aici!