Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Incalzire in pardoseala Pachete incalzire in parsoseala cu apa
Poza Pachete incalzire in parsoseala cu apa. Poza 1147

Pachete incalzire in parsoseala cu apa

Producator:   Frankische
Cod: Pret:
20mp
1690.00 lei
30mp
2490.00 lei
40mp
3290.00 lei
50mp
4090.00 lei
60mp
4890.00 lei
70mp
5690.00 lei
80mp
6490.00 lei
100mp
7390.00 lei
120mp
9990.00 lei
Transport national

Livrarea produselor se face in toata tara, prin serviciile de curierat rapid FAN Courier si Urgent Curier.

Pentru BUCURESTI - ridicarea comenzii se face de la sediul nostru (Str. Bogdan Voda, nr. 12, Sect. 1)

Doriti montaj?

Oferim servicii profesionale in cea ce priveste lucrarile de instalatii termice, instalatii gaze si montaj centrale termice

Garantie 10 ani

Garantia comerciala are valabilitate numai cu prezentarea urmatoarelor documente: bonul fiscal | factura fiscala si certificatul de garantie. Valabilitatea garantiei consta in respectarea stricta a masurilor evidentiate in Manualul de utilizare sau in Instructiunile de utilizare (montaj, mediu de utilizare, mod de utilizare, manipulare, modul de intretinere si curatare). Produsul sa fie pastrat in conditii bune, fara defecte mecanice provocate (lovituri, zgarieturi, fisurari, sparturi etc).

Cerere oferta servicii

Doriti ca un coleg de la vanzari sau din cadrul depatamentului tehnic sa va furnizeze mai multe informatii? Va rugam sa completati formularul de mai jos si va vom contacta cel mai tarziu a doua zi lucratoare.


Citeste mai mult
Contact:    Email: contact@clickinstal.ro
 
Descriere Pachete incalzire in parsoseala cu apa

Pachete incalzire in parsoseala cu apa

Pachetul contine:
Teava PEX Frankische 16x2 = 200 ml
Placa cu nuturi
Banda perimetrala
Distribuitor cu debitmetru
Eurocon pentru pex D16 x 2mm
Kit amestec si pompare
Cutie pentru distribuitor

Incalzirea prin pardoseala este o solutie eleganta si eficienta pentru incalzirea unei locuinte. Confortul este mult imbunatatit, se reduc curentii de aer, instalatia este silentioasa, iar aspectul estetic general al camerei este imbunatatit.
Caldura este repartizata uniform in incapere si poate fi mentinuta la un nivel constant, prin echiparea acestor sisteme cu un termostat pentru temperatura. Pentru fiecare zona in parte se poate alege temperatura dorita.

Despre incalzirea prin pardoseala
In comparatie cu sistemele statice de incalzire, sistemele creeaza un echilibru termic intre corpul uman si mediul ambiant din incapere, obtinandu-se astfel o senzatie optima de confort si o economie in functionare de pana la 30% .  Prin sistemul de incalzire in pardoseala se obtin 24-25 grade la baza podelei, 22 grade la nivelul corpului si 20 grade la nivelul tavanului; rezulta de aici un consum de energie mai redus comparativ cu sistemele clasice de incalzire cu radiatoare .

Situatia ideala
In situatia ideala, temperatura la nivelul capului este de apx. 18grC, iar la nivelul picioarelor de apx. 22grC. In aceasta situatie, corpul uman se simte cel mai bine si datorita repartizarii uniforme a temperaturii pe inaltime nu se produc curenti de aer, care sa antreneze praful din incapere. Incalzirea in pardoseala, se apropie cel mai bine de situatia ideala.